Om oss
Kontakta oss
workhub_slider_extra2.jpg

Allmänna villkor

Läs mer om våra villkor.

Integritetspolicy

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är information om dig som person, exempelvis kontaktuppgifter (mail och telefonnummer), personnummer eller adress. Personuppgifter kan även vara bilder, inspelningar eller ekonomiska uppgifter som är knutna till en specifik individ enligt datainspektionen. Alla dessa personuppgifter går under dataskyddsförordningen (GDPR) och behandlas med respekt av oss på WorkHub.

Vilka uppgifter hanterar WorkHub?

Vi sparar de uppgifter du lämnar till oss via din intresseanmälan eller annan information du ger oss via mail eller telefonkontakt. Vi samlar inte in några personuppgifter på vår webbplats utan enbart den information som frivilligt tillhandahålls av besökaren vid kontakt eller via formulär.

Varför sparar WorkHub dina uppgifter?

För att vi ska kunna se över hyresgäster och hantera intressenter krävs det att vi hanterar kontaktuppgifter och personuppgifter tills det klargjorts om personen i fråga är intresserad av att hyra kontorsplats hos oss på WorkHub. Angiven information delas inte med andra externa parter utanför WorkHub.

Hur gör jag för att ta bort mina personuppgifter?

Du som lämnar in dina personuppgifter behåller alltid rätten att begära att de raderas hos oss. För att radera uppgifterna rekommenderar vi att du vänder dig till oss så ser vi till att radera dessa. Vi sparar personuppgifter så länge de har en funktion för oss och personen i fråga.

För att begära borttagning kontakta [email protected].

Skulle du uppleva att vi inte behandlar dina personuppgifter korrekt har du rätt att vända dig till Datainspektionen på [email protected] för att lämna klagomål.

Workhub
  • Om oss

WorkHub är ett nyrenoverat kontorshotell som är beläget i Varla industriområde mellan Hede och Kungsmässan. WorkHub är utrustat för en produktiv kontorsmiljö. Här har du som hyresgäst nära till kollektivtrafik, tillgång till konferensrum och lagerhållning. Vi gör allt vi kan för att ge din verksamhet den miljön som hjälper den att växa.

Besöksadress

Kabelgatan 4,
434 37 Kungsbacka

[email protected]
031-33 19 901

FacebookInstagram

Copyright © Workhub 2024