Om oss
Kontakta oss
rum5.jpg
rum5.jpg

Hyr kontorshotell i Kungsbacka

Välkommen till en bekvämare arbetsplats!

Allt eftersom pandemin tog fart har det blivit mer och mer vanligt att jobba hemifrån. I princip alla kontorsjobb går numera att sköta hemifrån och behovet av en mötesplats finns knappt kvar. Det är dock ensamt att jobba hemifrån, och för dig som driver eget, eller jobbar på ett företag med en mindre personalstyrka kan det bli riktigt jobbigt att inte träffa kollegorna. Om din verksamhet är i behov av en mötesplats, där anställda kan umgås och socialisera med andra, kan ett kontorshotell vara precis vad ni behöver.

Vad är ett kontorshotell?

Ett kontorshotell är precis som ett vanligt kontor, med skillnaden att ni hyr platsen månadsvis. Det är ett perfekt alternativ för dig som driver företag men som inte vill hyra ett helt kontor för er själva. Det är dessutom en bra lösning för dig som jobbar hemifrån, som vill ha ett kontor att jobba på under vissa tidsperioder.

Hos oss på WorkHub i Kungsbacka kan du hyra olika typer av kontor, samt lagerutrymme. I våra lokaler finns allt från mindre kontor, till större kontor som du kan dela med andra. Vi har något för alla behov och vi kan hjälpa dig att få en bättre arbetsmiljö.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Om du är intresserad av att hyra in dig på ett kontorshotell i Kungsbacka ska du kontakta oss på WorkHub redan idag. Vi har mängder av olika kontorsalternativ att välja mellan och vi kan garanterat hjälpa dig att hitta ett kontor som uppfyller dina önskemål. Skicka en förfrågan till oss så återkopplar vi så snart vi kan med all information du behöver. Vi hjälper dig att få en bättre arbetsmiljö, där du kan arbeta från ett eget kontor utan att behöva stå för kostnaden av att hyra ett helt kontorslandskap.

Varmt välkommen till oss på WorkHub!

Workhub
  • Om oss

WorkHub är ett nyrenoverat kontorshotell som är beläget i Varla industriområde mellan Hede och Kungsmässan. WorkHub är utrustat för en produktiv kontorsmiljö. Här har du som hyresgäst nära till kollektivtrafik, tillgång till konferensrum och lagerhållning. Vi gör allt vi kan för att ge din verksamhet den miljön som hjälper den att växa.

Besöksadress

Kabelgatan 4,
434 37 Kungsbacka

[email protected]
031-33 19 901

FacebookInstagram

Copyright © Workhub 2024